Ремонт на CCC CIC навигация която се рестартира BMW E60 E61 E63 E70 E71 E87 E90

Ремонт на ССС и CIC навигация за следните модели
БМВ E90 ,E91, E92, E93, E60,E61 ,E64, E65, E70, Ф10, Ф11, Ф01, F10, F11, F01 и други.

Типичните проблеми:

– Не се включва
– Рестартира се
– Остава на лого
– Бял екран

2 thoughts on “Ремонт на CCC CIC навигация която се рестартира BMW E60 E61 E63 E70 E71 E87 E90”

Вашият коментар